dilluns, 30 de març del 2020

Anglès a casa

ANGLÈS
TREBALLEM ELS READINGS I WRITINGS

Hola a tots i totes, durant aquests dies de confinament és molt impornant que no oblidem practicar, en aquest cas l'anglès.
Una de les coses que podeu fer és, LLEGIR, aquí deixo unes pàgines on trobareu textos i preguntes sobre el que heu llegit. Recordeu que no cal imprimir res, podeu llegir des del ordinador i contestar les preguntes al notebook que vau portar a casa:

Enllaços: Aquests podeu fer-los tants els nens de 5è com els de 6è.

New york:
Fish and chips:
Easter:

Aquí també us deixo idees per poder fer algún writing, si teniu dubtes sobre com escriure una paraula, busque a la pàgina Word Reference https://www.wordreference.com/es/:

6è: a aquest enllaç teniu unes preguntes i idees del que podeu escriure, elegiu una i la feu, podeu fer-ho tot poc a poc, no cal fer totes en tan sols un dia.

5è: podeu escriure un text d'unes 80-100 paraules sobre el que voleu fer quan puguem tornar a sortir al carrer (els de 6è també poden animar-se). Recordeu que no fa falta buscar frases complicades.

Tenim molt de temps lliure a casa i no ve mal practicar una mica, recordeu que quan tot acabe tornarem i és millor estar al dia! 

SEE YOU SOON, I MISS YOU!!

Maria.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada